Despre noi

Cine suntem noi?

Societatea Gigel Royal Recycling SRL are ca activitate comerciala colectarea si reciclarea deseurilor metalice(feroase si neferoase), cat si nemetalice(D.E.E.E si ambalaje) din Mizil si toata Romania.

Compania noastra este dedicata si pasionata de protejarea mediului inconjurator, legalitatea, corectitudinea si realizarea documentelor de mediu si de promovarea unei comunitatii sustenabile.

Serviciile noastre de colectare, sortare si reciclare acopera o gama larga de materiale, precum metale feroase si neferoase( electrocasnice, baterii auto, dispozitive electronice, electronice, hartie, sticle, PET-uri, doze aluminiu si altele).

colectare metale prahova
reciclare deseuri mizil

Viziunea noastra

Viziunea noastra asupra reciclarii deseurilor este de a incetini procesul de degradare a mediului inconjurator, in care resursele sunt utilizate in mod sustenabil si impactul cu natura este unul redus. Reciclarea deseurilor este un proces esential in economia circulara, unde deseurile sunt transformate in resurse valoroase prin intermediul unor procese si tehnologii de reciclare.

Compania noastra doreste sa educam si constientizam societatea despre importanta reciclarii si sa ii incurajam sa devina  parte a solutiei. Prin implicare activa, putem realiza schimbari semnificative si putem crea un mediu inconjurator curat pentru generatiile urmatoare.

Misiunea noastra

Reutilizarea deseurilor exista pentru a face materialele reutilizate de calitate premium accesibile tuturor.

Misiunea noastra este de a elimina deseurile si poluarea prin recuperarea resurselor in circuit inchis si credem ca sistemele de deseuri in circuit inchis sunt esentiale daca dorim sa ne pastram resursele pentru generatiile urmatoare.

salvam terra

Date de contact

Punct de lucru: Orasul Mizil,Judetul Prahova, Str. ,Sos.Vadu Sapat Nr.FN,COD Postal:105800
Telefon: +40 762 824 129
Sediul firmei: Sediul social:Oras Mizil,str.Gheorghe doja nr 24
Telefon:+40 762 140 299
Telefon:+40 721 280 734
Email:office@gigelroyalrecycling.ro